inlingua Espaņa
CROSSING LANGUAGE BARRIERS
inlingua@inlingua.es
  inlingua España
 
             
 
Seleccioni el seu idioma:
 

Material

APP - Accelerated Professional Program

inlingua, com a primera organització mundial en la seva activitat, i en estreta col·laboració amb empreses de presència internacional, ha desenvolupat un programa en diferents idiomes, de caràcter essencialment professional: Accelerated Professional Program (APP).

Un programa que es guia pels requisits de l'economia moderna i del nou marc de les relacions empresarials. S'imparteix de tal forma que pot aplicar-se el que s'ha après directament i immediatament dins de l'entorn de la seva carrera professional. I que està graduat en cinc nivells diferents, amb especial atenció, dintre de cada nivell, a diferents objetius professionals i als llenguatges sectorials que es precisen en cada un d'ells.

Aquest eficaç programa és únic en el seu gènere, molt versàtil, i va adreçat especialment a cobrir necessitats específiques dels homes de negocis i professionals, de tècnics o grups de treballadors que precisen una formació especialitzada, amb inclusió especial del lèxic habitual en el món de l'empresa, amb la finalitat d'aconseguir un major grau d'especialització en les destreses comunicatives.

 
© 2012 inlingua España | Tots els drets reservats